Echipa Apis Donau | Apis-Donau.ro

 

Cine suntem?

Suntem Apis Donau, o echipa formata din mai multi iubitori ai albinelor, care ducem mai departe cu mandrie o traditie de nu mai putin de patru generatii.
Experienta acumulata in acest rastimp, la care se adauga si desele calatorii de studiu la stupinele profesioniste din afara tarii, ne ajuta sa gestionam cu incredere o ferma apicola, formata din mai multe stupine, situate de-a lungul Luncii Dunarii si Oltului.

 

Ce facem?

Principala ramura a activitatii noastre o reprezina productia de produse apicole: miere, polen, propolis, etc…, iar cresterea si selectionarea matcilor vine ca o necesitate a acestei activitati.
Gestionam totodata un numar considerabil de nuclee de imperechere, care ne ajuta in programele noastre de multiplicari din fiecare sezon.
Pentru a pastra si imbunatati materialul genetic pe care il detinem, pe langa imperecherile naturale controlate, efectuam si inseminari artificiale, avand un rol important in obtinerea de matci reproducatoare cu caracteristici extraordinare.

Ce ne dorim?

Suntem intotdeaua dornici de a ne face noi prieteni si, de asemenea suntem deschisi si receptivi la initiative de orice fel pe teme apicole.

Apis Donau – Iubim albinele din 1905 !

MĂTCI - DISCOUNT !

Atunci când natura ne ajută iar producția ne

depășește asteptările, apare posibilitatea

unor reduceri de preț substantiale.

Dacă doriți să vă contactăm prin email sau

SMS atunci cand apar aceste reduceri,

vă rugăm sa vă inscrieți.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Apis Donau va folosi aceste informatii pentru a va contacta in legatura cu reduceri de pretui.