England    france-flag    spain    italian    de    Poland   Greece Flag

Echipa Apis Donau | Apis-Donau.roApis Donau - Iubim albinele din 1905 !Cine suntem?

Suntem Apis Donau, o echipa formata din sase iubitori ai albinelor, care ducem mai departe cu mandrie o traditie de nu mai putin de patru generatii.

Experienta acumulata in acest rastimp, la care se adauga si desele calatorii de studiu la stupinele profesioniste din afara tarii, ne ajuta sa gestionam cu incredere o ferma apicola, formata din mai multe stupine, situate de-a lungul Luncii Dunarii si Oltului.

Ce facem?

Principala ramura a activitatii noastre o reprezina productia de produse apicole: miere, polen, propolis, etc..., iar cresterea si selectionarea matcilor vine ca o necesitate a acestei activitati.
Gestionam totodata un numar considerabil de nuclee de imperechere, care ne ajuta in programele noastre de multiplicari din fiecare sezon.
Pentru a pastra si imbunatati materialul genetic pe care il detinem, pe langa imperecherile naturale controlate, efectuam si inseminari artificiale, avand un rol important in obtinerea de matci reproducatoare cu caracteristici extraordinare.

Ce ne dorim?

Suntem intotdeaua dornici de a ne face noi prieteni si, de asemenea suntem deschisi si receptivi la initiative de orice fel pe teme apicole.


Apis Donau


Echipa Apis Donau


Echipa Apis Donau
spacer


Apis Donau

SSL  
Website detinut de Apis Donau S.R.L., CIF: RO32727091, Reg.Com: J40/1062/2014